Outside Inn • Amsterdam

Indoor Camping

Deze week verbleef ik in Amsterdam op een Indoor Camping. Een wonderlijke ervaring. Onder een bewolkte hemel treinde ik naar Amsterdam, stapte uit op het dubbellaags trein-, metro- en busstation Duivendrecht, waar om de paar minuten ook nog eens een vliegtuig met uitgeklapt landingsgestel overheen raasde. Vervolgens liep ik langs een groothandel in levensmiddelen en non-food, een motorhandel en een autoshowroom, om aangekomen een bedrijfsgebouw binnen te stappen. En vrijwel gelijk in de werelden van camping en strand. Welkom bij Outside Inn, onder de rook van Amsterdam!

Outside Inn Amsterdam
Strandhuisjes Outside Inn Amsterdam
Indoor Camping
Strandhuisjes Outside Inn

Inside Out

Gezien de weersomstandigheden van de afgelopen weken zou je er bijna aan gaan denken, als alternatief voor het buitenleven. En het is nog mogelijk ook, je kunt hier overnachten. Nu hoeft dat laatste niet echt voor mij. Daarvoor hecht ik teveel aan puur en echt, ik mis het gevoel van vrijheid onder het betonnen plafond. Ook de vloerverwarming, het LED-licht, het kunstgras en kunstmatige zand staan mij daartoe in de weg. Maar mogelijk dat de beheerder dit lezende nog op het idee komt om zee, strand, bos en vogelgeluiden gaat introduceren. Het zou zomaar kunnen, het geluid van de wind en de branding, ruisende bladeren, tjilpende krekels, een krijsende meeuw …

Inside Out Indoor Camping
Inside Out Indoor Camping
Indoor Camping
Outside Inn Amsterdam

Teambuilding

Maar goed, het was er goed toeven met een mooi gezelschap aan collega’s. Om het te hebben over dat waar we dagelijks mee bezig zijn, maar dan in een andere context en omgeving. En daarvoor was het een prima locatie. Er waren ook wat andere campinggasten die daar de nacht hadden doorgebracht, in de verschillende caravans. En nu het weer er wat beter uit gaat zien: komend weekend gaan ook wij kamperen. Maar dan in het echt. We gaan daarvoor ook de grens over. Een camping in het laaggebergte, gelegen langs een riviertje in een bosrijke omgeving. Echt waar.

Outside Inn Amsterdam
Outside Inn Amsterdam

Zie hier Outside Inn Amsterdam

Geef een reactie